Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Προύσαλης και Μιλτιάδης παίρνουν την απόφαση να αντιμετωπίσουν τον Δούκα

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε να γίνεται η εκταφή του Γιάννου και όλοι να περιμένουν με αγωνία την απόφαση του ιατροδικαστή. Την ίδια ώρα που ο Δούκας Σεβαστός αισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει γύρω του.

Τι θα γίνει, όμως απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό κι όλοι αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως κι ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται. Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό, χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπόλοιπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό τους ρυθμό.

Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης κι ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Παράλληλα όμως, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδερφές στο στόχαστρό της. Θα καταφέρει, αυτήν τη φορά, να φτάσει στον πραγματικό ένοχο;

via

Όλη η επικαιρότητα