Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter υποκλίθηκε στο καθηλωτικό φινάλε της σειράς

Το Twitter υποκλίθηκε στο Διαφάνι!
Ακούστε το άρθρο

Οι Άγριες Μέλισσες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μετά από τρεις σεζόν και έχοντας προσφέρει ένα τηλεοπτικό προϊόν που ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη της εγχώριας μυθοπλασίας. 

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν ότι οι τηλεθεατές θα ανέβαζαν ψηλά και το φινάλε των Άγριων Μελισσών που ήθελαν να δουν πώς θα ολοκληρώσουν την πρωτότυπη ευφάνταστη και ανατρεπτική ιστορία τους η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Το αποτέλεσμα με την υψηλής αισθητικής σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου και τις σπουδαίες ερμηνείες των ηθοποιών, τους δικαίωσε.

Έτσι το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 για όλη τη διάρκεια προβολής της σημείωσε 37% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τα «μικτά» ή αλλιώς «βρόμικα» νούμερα τηλεθέασης, συμπεριλαμβάνοντας δηλαδή και τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων, όπερ σημαίνει ότι οι «καθαροί» μέσοι όροι θα είναι μεγαλύτεροι και θα τους αναφέρουμε σε επόμενο ρεπορτάζ με περισσότερα στοιχεία.

Σίγουρα όμως, μεγάλη ήταν η σειρά που χθες έριξε τίτλους τέλους στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και που έγραψε στις καρδιές όλων όσων την παρακολούθησαν…!

Το Twitter υποκλίθηκε στο Διαφάνι

Η αγαπημένη σειρά έριξε αυλαία μετά από τρία άκρως επιτυχημένη χρόνια και το Twitter υποκλίθηκε στις μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και τις καλογυρισμένες σκηνές.

Μελέτης, Δούκας, Ελένη, Μυρσινή, Κωνσταντής, Δρόσω, Νικηφόρος, Ασημίνα και πολλοί άλλοι μπήκαν στο επίκεντρο των χρηστών του Twitter, με τα όσα είδαμε από αυτούς στο τελευταίο επεισόδιο να προκαλούν κυριολεκτικά ρίγος.

Δείτε τα καλύτερα tweets για το τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες:

Πηγές: newsit.gr / sportime.gr

Όλη η επικαιρότητα