Ελλάδα

Αγρίνιο: Η ναφθαλίνη της ημέρας στο 7ο Γυμνάσιο

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια περίπτωση ρίψης ναφθαλίνης περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο στην περιοχή του Αγρινίου.

Οι.. φαντομάδες, που παρά τις έρευνες και τις περιπολίες, παραμένουν άγνωστοι, που το τελευταίο διήμερο έχουν “χτυπήσει” σ 3ο  και 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου. Τη νύχτα έριξαν ναφθαλίνη και εξαφανίστηκαν, με το περιστατικό να γίνεται αντιληπτό το πρωί με το άνοιγμα του σχολείου.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί  για ρίψη ναφθαλίνης στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου με αποτέλεσμα να διακόπτεται η απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου , ενώ η Διεύθυνση του σχολείου αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Τετάρτη, ρίψη ναφθαλίνης έγινε και στο 3ο και στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου και στην δεύτερη περίπτωση το σχολείο λειτούργησε κανονικά, με αποτέλεσμα , κάποιοι γονείς και μαθητές να διαμαρτυρηθούν.

Την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά με την ρίψη ναφθαλίνης στα σχολεία του Αγρινίου είναι καθημερινά και φυσικά κύριος στόχος των φαντομάδων…αυτών δραστών δεν είναι τίποτα άλλο από το να μην γίνονται μαθήματα…

Γονείς και εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν το φαινόμενο αυτό να διαιωνίζεται και ήδη προσφεύγουν στην δικαιοσύνη προκειμένου να τεθεί σε εξέλιξη και η διαδικασία από νομικής πλευράς για την προστασία της λειτουργίας των σχολείων από την δράση αυτών που θέλουν να μην γίνονται μαθήματα. Παράλληλα τίθεται  και ως προβληματισμός το γεγονός των επιπτώσεων στην υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών ιδίως αυτών που έχουν αλλεργία στην ουσία της ναφθαλίνης

Με πληροφορίες από το agriniopress.gr

.

Όλη η επικαιρότητα