Ελλάδα

Αγρίνιο: Προανάκριση από την Ασφάλεια μετά από καταγγελίες για αποπλάνηση ανηλίκων από 30χρονο

Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση αλλά και ερωτηματικά προκαλεί η περίπτωση καταγγελίας που έγινε από μητέρα στην Ασφάλεια του Αγρινίου, η οποία και κατηγορεί 30χρονο ότι προχώρησε σε άσεμνες και ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου γιου της σε οικία στο Αγρίνιο, “ψαρεύοντας” τον από δημόσιο χώρο.

Το αξιοσημείωτο στην σοβαρή αυτή υπόθεση, που αυτεπάγγελτα έχει προκαλέσει την επέμβαση του Εισαγγελέα και των αστυνομικών αρχών, μιας και πρόκειται για κακούργημα, είναι πως τόσο η συγκεκριμένη μητέρα, όσο και η μητέρα ενός ακόμη παιδιού, που φέρεται να έπεσε θύμα των πράξεων του 30χρονου, δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του φερόμενου δράστη.

Η αρχική αναφορά όμως ήταν αρκετή ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες, μιας και πρόκειται για βαρύ ποινικό αδίκημα. Ετσι τόσο η γυναίκα που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, όσο και η δεύτερη μητέρα, που φέρεται να μην ήθελε αρχικά , για τους δικούς της λόγους, να γίνει γνωστή η υπόθεση, κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.grΟι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε η πρώτη μητέρα με το παιδί της, φερόμενο θύμα του 30χρονου ενώ το Σάββατο κατέθεσε και η άλλη μητέρα με το παιδί της.

Ο 30χρονος φέρεται εδώ και πάνω από είκοσι μέρες να προσέγγισε τους δυο ανήλικους μαθητές σε δημόσιο χώρο, να τους οδήγησε σε οικία, όπου αφού πρώτα είδαν ταινία πορνό, στη συνέχεια να αυνανίστηκε μπροστά τους και να αυνάνισε και τους ανηλίκους.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό έχει γίνει γνωστό σε νομικούς και αστυνομικούς κύκλους εδώ και ένα εικοσαήμερο περίπου και απορίες προκαλεί η ανταπόκριση μέχρι στιγμής της Αστυνομίας τουλάχιστον, μιας και η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Η όλη διαχείριση, όπως αναφέρει το agriniopress.gr, προκαλεί απορίες, αφού επιπλέον διακινούνται πληροφορίες ότι πιθανώς τα θύματα του 30χρονου  να είναι περισσότερα από δυο και τελικά οι σχετικές διαδικασίες ξεκίνησαν μόλις την περασμένη Παρασκευή, μετά τις καταθέσεις των δυο πρώτων μαρτύρων και την δημοσιότητα που πήρε η καταγγελία.

Μόλις σχηματιστεί η δικογραφία, θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα  που αφού θα προσδιορίσει την κατηγορία θα την διαβιβάσει στον Ανακριτή που θα αποφασίσει εάν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: agriniopress.gr

Όλη η επικαιρότητα