WEB tv Ελλάδα

Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε ο 30χρονος παιδόφιλος Δημήτρης Ματζαβίνος [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την πολύωρη απολογία του στον Ανακριτή Αγρινίου, ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος. Μία υπόθεση που προκάλεσε σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο πανελλήνιο. Ο δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο δικηγόρος των τριών μανάδων Νίκος Καζαντζής, μετά το άκουσμα της προφυλάκισης του δράστη, μετέφερε το αίσθημα δικαίωσης και ανακούφισης τόσο των οικογενειών όσο και των παιδιών!

Ο Δημήτρης Ματζαβίνος οδηγήθηκε στον Ανακριτή στις 11 το πρωί ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αυτή τη φορά οι αστυνομικοί δεν τον μετέφεραν από την κύρια είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, προφανώς για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους αλλά και πολίτες.

Η απολογία του διήρκεσε ένα τρίωρο και με το πέρας της, Εισαγγελέας και Ανακριτής συμφώνησαν για την προφυλάκισή του.

Παρόντες στην απολογία του ήτνα οι δύο δικηγόροι του, Γιάννης Ψαρρής και Γιώργος, οι οποίοι ερωτώμενοι από τους δημοσιογράφους δεν θέλησαν να επεκταθούν σε λεπτομέρειες της υπερασπιστικής γραμμής.

O κ. Ψάρρης έκανε λόγο για διεξοδική ανάκριση αναφέροντας πως ο 30χρονος είναι συντετριμμένος και δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς σε βαρος του, σημειώνοντας πως «πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της». Πάντως τόνισε ότι δεν θα κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του sinidisi.gr οι κατηγορίες σε βάρος του 30χρονου από την πλευρά του θεωρούνται διογκωμένες και γίνεται λόγος για πολλές ασάφειες. Παράλληλα αρνείται πως υπήρξε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με τα ανήλικα αγόρια με τους οποίους βρισκόταν ενώ γενικότερα δίνεται η αίσθηση πως δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως την σοβαρότητα κάποιων από τις πράξεις του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα