Ελλάδα

Αγρίνιο – Θεοφάνεια: Το παρατράγουδο της ημέρας – Ιερείς και πολίτες «έφαγαν» πόρτα από τη ΔΕΗ

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί, ανήμερα των Θεοφανείων, στη Στράτο Αγρινίου.
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησαν αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η ΔΕΗ. Άφαντος ο φύλακας στο Αγρίνιο για να ξεκλειδώσει τις εγκαταστάσεις για τον καθαγιασμό των υδάτων στα Θεοφάνεια…

Ο αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Στράτου ήταν αδύνατον να ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα. Αυτό επειδή οι εγκαταστάσεις ήταν κλειδωμένες και ο φύλακας της ΔΕΗ άφαντος. Ο κόσμος και οι ιερείς προσπαθούσαν μάταια να βρουν τρόπο για να προχωρήσουν.

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί, ανήμερα των Θεοφανείων, στη Στράτο Αγρινίου. Πλήθος πολιτών, ιερείς και εργαζόμενοι του δήμου που πήγαν στις εγκαταστάσεις όπου ήταν προγραμματισμένος ο Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Στράτου «έφαγαν» πόρτα από τη ΔΕΗ!

Ειδικότερα, η εξωτερική πόρτα των εγκαταστάσεων που είναι αρμοδιότητα της ΔΕΗ είναι κλειδωμένη και ο κόσμος περιμένει από τις 10:30 το πρωί φύλακα της ΔΕΗ να τους ανοίξει, ώστε να γίνει η τελετή.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη ώρα τέλεσης του Αγιασμού των υδάτων στο σημείο ήταν στις 11:00. Δείτε τις εικόνες του karvasaras.gr, από το σημείο…

Όλη η επικαιρότητα