Ελλάδα

Αγρίνιο: Το τελευταίο αντίο στην 51χρονη δολοφονημένη δασκάλα (PHOTO)

geg-kideia-daskala1.jpg

Με ένα «γιατί» να κρέμεται από τα χείλη όλων και μέσα σε βαρύ κλίμα τελέστηκε πριν από λίγη ώρα η κηδεία της 51χρονης εκπαιδευτικού που χθες τα ξημερώματα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του ίδιου του γιου της στην οδό Ιωνίας, στην Δ.Κ. του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Nαό του Αγίου Κωνσταντίνου παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών συναδέλφων αλλά και ατόμων που γνώρισαν την γυναίκα σαν εκπαιδευτικό, σαν γειτόνισσα, σαν φίλη.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος γιος της που σπουδάζει στο εξωτερικό και επέστρεψε εσπευσμένα μετά την τραγωδία, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός της δολοφονίας της συζύγου και μητέρας από τα χέρια του ίδιου του παιδιού της.

Στο μεταξύ από χθες πλήθος είναι τα ερωτηματικά που αναφύονται σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του ανήλικου δράστη και υπό ποιες συνθήκες έφτασε στο έγκλημα. Είναι δεδομένο πως απαιτείται η παρακολούθηση του νεαρού από ειδικούς, ώστε να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα και για την πρότερη κατάστασή του, η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν βεβαρημένη, με αποτέλεσμα η πίεση των εξετάσεων να προκαλέσει το πρωτοφανές αυτό ξέσπασμα με θύμα την ίδια του τη μητέρα.

Πηγή: www.agriniopress.gr

————–

Ενώ μοναδικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία είναι από το πρωί η άγρια δολοφονία της 51χρονης εκπαιδευτικού από τον ίδιο της το γιo σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, σήμερα Πέμπτη θα τελεστεί η κηδεία της στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Πληροφορίες που ήθελαν να υποβάλλεται αίτημα ώστε ο 17χρονος μητροκτόνος να παραστεί στην κηδεία διαψεύδονται. Την ίδια στιγμή ο μαθητής και δράστης της δολοφονίας κρατείται στην Α/Δ Ακαρνανίας, πραγματικό ράκος, μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε.

Πλέον, αρχίζει να γίνεται ολοφάνερο πως η ψυχική υγεία  του ανήλικου ήταν από πριν τέτοια, που πιθανόν η πίεση των εξετάσεων να ήταν εκείνη η «σπίθα» τον ώθησε στο απίστευτο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου  ήταν επιβαρημένη και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα, τουλάχιστον όπως λένε άτομα που γνώριζαν την οικογένεια καθώς και γείτονες.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση εξαιτίας της λεπτότητάς της, εξετάζεται με ευαισθησία από νομικούς, αλλά και δικαστικές αρχές και Αστυνομία, ενώ όπως είναι γνωστό ο 17χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: agriniopress.gr

Όλη η επικαιρότητα