Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Γυναίκα κατακρεούργησε τον σύντροφό της

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της συντρόφου του βρήκε ο ηλικιωμένος άνδρας στον Πειραιά, ο οποίος βρέθηκε κατακρεουργημένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 79χρονος άνδρας δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από την 55χρονη Χιλιανή.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από τσακωμό που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καυγάς έλαβε τέλος.

Γρήγορα, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, καθώς το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται ξανά. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Ο 79χρονος άντρας κείτονταν νεκρός στο μπαλκόνι, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το μαχαίρι, χτυπήθηκε και με μία γλάστρα στο κεφάλι. 

Σε ένα δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε και η 55χρονη Χιλιανή η οποία φαίνονταν να τα είχε χαμένα. Η αλλοδαπή γυναίκα ομολόγησε ότι είχε διαπράξει το έγκλημα. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο ψυχιατρείο.

via