WEB tv Ηλεία

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμό στο κέντρο του Πύργου – Έντρομοι οι κάτοικοι (φωτο)

Από καθαρή «τύχη» δεν υπήρξαν τραυματισμοί...
Ακούστε το άρθρο

Από κάθε έλεγχο ξέφυγε η κατάσταση, στην περιοχή της Παλαιάς Αγοράς, του Πύργου, περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς καβγάς που ξεκίνησε ανάμεσα σε νεαρούς που είχαν αποχωρήσει από νυχτερινό μαγαζί, παραλίγο να πάρει πολύ δυσάρεστη τροπή, όταν ένας εξ αυτών έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, πιθανόν, για εκφοβισμό.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα σε μια από τις πιο κεντρικές οδούς της πόλης, στην οδό Κρεστενίτη, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το να ξυπνούν μέσα στα χαράματα, από φωνές μεθυσμένων που καβγαδίζουν είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο. Μόνο που ποτέ έως και χθες η κατάσταση δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο.

Η σφαίρα, από το όπλο του νεαρού, καρφώθηκε σε τζαμαρία καταστήματος, επί της οδού Κρεστενίτη, γεγονός το οποίο φανερώνει πως από καθαρή… τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, δυνάμεις της αστυνομίας που είχαν ειδοποιηθεί, καθυστέρησαν σχεδόν μια ώρα να φτάσουν στο σημείο και ήδη οι εμπλεκόμενοι είχαν αποχωρήσει.

Το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Πύργου, βρέθηκαν στην περιοχή, όπου πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με το επεισόδιο, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα