Αγροτικά Ηλεία

Αγροτική Ημερίδα «ΕΠΙ ΓΗΣ» στον Πύργο – Νέες προοπτικές μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 | Επιμελητήριο Ηλείας
Ακούστε το άρθρο

Το ΕΠΙ ΓΗΣ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στον αγροδιατροφικό τομέα και υποστηρίζει τα βιώσιμα επενδυτικά σχέδια, με στόχο την αύξηση της ποιότητας και της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων, την αύξηση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, καθώς και την ανάπτυξη της συνεργασίας και εξωστρέφειας του κλάδου.

Τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα έχουν τις δυνατότητες να κατακτήσουν τις αγορές, λόγω της υψηλής ποιότητάς τους, που οφείλεται τόσο στο μικροκλίμα της χώρας όσο και στις μεθόδους καλλιέργειας.

Το «Ελλάδα 2.0» είναι η ευκαιρία ανάπτυξης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συγκεντρώνει διακεκριμένους επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστήμονες καθώς και στελέχη της πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας, προκειμένου να παρουσιάζονται καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες.

Τόσο για τη σημασία της αξιοποίησης των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης όσο και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, από όλα τα συνεργατικά σχήματα της χώρας.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Επιμελητήριο Ηλείας

ώρα έναρξης: 17:00

Όλη η επικαιρότητα