Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αχαϊα: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της γιαγιάς του Έλληνα που εκτελέστηκε στη Νιγηρία!

omiros.jpg

Πατρινές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του έχει ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία. Ένας δυναμικός άνθρωπος που βρήκε φρικτό θάνατο από ισλαμιστές αντάρτες.Μάλιστα ο άτυχος 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του, στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Κωνσταντίνου Καρρά παντρεύτηκε στην Αθήνα και με τον σύζυγό της απέκτησαν τρεις γιους τον Γιώργο, και τους δίδυμους Βασίλη και Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Πάτρα (ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στους συγγενείς του) ενώ είχε αναπτύξει φιλίες και με αρκετούς Πατρινούς στη γειτονιά του. Η γιαγιά του άτυχου 34χρονου που εκτελέστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές της Νιγηρίας, ζει στον Άγιο Διονύση και έμαθε μόλις προχθές το τραγικό συμβάν με θύμα τον αγαπημένο της εγγονό. Ο σπαραγμός της έχει συγκλονίσει τόσο τους συγγενείς όσο και τους γείτονές της.

Ο Κωνσταντίνος Καρράς εκτός από τους θείους και τη γιαγιά είχε και αγαπημένους κουμπάρους στην Πάτρα με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις. Μάλιστα ο παππούς του όταν ζούσε, διατηρούσε εργοστάσιο παρασκευής τσίπουρου στην Πάτρα.

πηγή:newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα