Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αχαΐα: Βρέθηκε γυμνή νεκρή γυναίκα στο Ρίο! (νεότερο)

14:04 Πιθανότερη αιτία,πλέον, κατά την εκτίμηση του ιατροδικαστή, είναι η γυναίκα να ένοιωσε δυσφορία και το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνή να αποδίδεται σε αυτό, καθώς θεωρείται συνηθισμένη αντίδραση ατόμων που αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Αλλωστε, το ότι βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα που πιθανόν είχε νωρίτερα πάρει από τράπεζα, απομακρύνει το ενδεχόμενο ληστείας.

12:15 H αυτoψία έδειξε ότι η κάκωση δεν δικαιολογεί εγκληματική ενέργεια. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή. Στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης

Με προσοχή εξετάζουν αυτή την ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών το χώρο που βρέθηκε πριν από λίγο νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα στο Ρίο, σύμφωνα με το thebest.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα φέρεται να έχει χτύπημα στο κεφάλι, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες τους αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή. Πάντως μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους και συνιστούν υπομονή μέχρις ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.


Όλη η επικαιρότητα