Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αχαΐα: Όχημα με νεκρό οδηγό σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων – Tεστ DNA για να αναγνωριστεί το πτώμα!

patras_photos.jpg
Ακούστε το άρθρο

(Nεότερη ενημέρωση) Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, που βρέθηκε χτες το απόγευμα πεσμένο σε γκρεμό 100 μέτρων, στην περιοχή Μπουφούσκιας, κάτω από το δρόμο που ενώνει το χωριό με την Πλατανιώτισσα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το άψυχο σώμα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς με την πτώση προκλήθηκαν βαρύτατες κακώσεις που μάλιστα κάνουν αδύνατη την αναγνώρισή του. Έτσι, προβλέπεται η διενέργεια τεστ DNA για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον 60χρονο που είχε ενοικιάσει στις 9 Μαΐου το αυτοκίνητο από εταιρεία της Αθήνας.

Η Αστυνομία ελέγχει προσεκτικά όλες τις πτυχές του δυστυχήματος αυτού, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες και τη χρονική στιγμή που έλαβε χώρα.

Διερχόμενος οδηγός από την επαρχιακή οδό που ενώνει Μπουφούσκια και Πλατανιώτισσα, στα σύνορα των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, περίπου στις 9 απόψε το βράδυ αντίκρισε ένα λευκό τζιπ μάρκας Hyundai Atos, πεσμένο σε βαθύ γκρεμό περίπου 100 μέτρων. Ο περαστικός ειδοποίησε έντρομος τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Όπως τονίζουν ασφαλείς πηγές, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού ένας άνδρας και για την ανάσυρσή του, εκτός από την Πυροσβεστική Αιγίου και την Αστυνομία, κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, καθώς το όχημα βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η ταυτότητα του νεκρού οδηγού, ενώ από την αρμόδια Τροχαία έγινε διασταύρωση των στοιχείων της πινακίδας του οχήματος, οπότε προέκυψε πως το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί εκ μέρους 60χρονου ελληνικής καταγωγής, από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων της πρωτεύουσας στις 9 Μαΐου. Από την Αστυνομία ελέγχονται προσεκτικά όλες οι πληροφορίες, ώστε να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για το αν πρόκειται για ατύχημα ή κάτι άλλο, όπως και να προσδιοριστεί η χρονική στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου στο γκρεμό και υπό ποιες συνθήκες.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανάσυρση του άτυχου άνδρα από τον γκρεμό αλλά και από την προανακριτική διαδικασία και την ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει.

Πηγή: filodimos.gr

Όλη η επικαιρότητα