Ποδόσφαιρο

Αίας-Αστέρας (4:15): Δυο «βαριές» φανέλες κάνουν πρεμιέρα σήμερα πρεμιέρα στη Γαστούνη

Το ματς αρχίζει στις 4:15 και είναι αυτό με το οποίο πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο εν συνεχεία διακόπτεται για δυο βδομάδες
Ακούστε το άρθρο

Δυο από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ηλείας, ο Αίας και ο Αστέρας, κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Γαστούνη, σε ένα παιχνίδι το οποίο αποτελεί ίσως και το κλασικό ντέρμπι του Κάμπου.

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, οπότε και ο Αίας αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, οι δυο ομάδες συναντιούνται. Τότε, πριν τέσσερα χρόνια, ήταν ο Αίας ο οποίος είχε επικρατήσει με 1-0, σε μια σεζόν όπου είχε κερδίσει με 2-0 και μέσα στην Αμαλιάδα. Σήμερα, ο τίτλος του φαβορί έχει μετακομίσει προς την πλευρά της ομάδας της Αμαλιάδας, η οποία νίκησε στη Γαστούνη με 1-0 σε πρόσφατο φιλικό, ωστόσο τα φιλικά είναι άλλο πράγμα και ο Αίας, παραμένει πάντοτε μια υπολογίσιμη δύναμη.

Το ματς αρχίζει στις 4:15 και είναι αυτό με το οποίο πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο εν συνεχεία διακόπτεται για δυο βδομάδες. Διαιτητής της αναμέτρησης, θα είναι ο Χρήστος Κούλης, με βοηθούς διαιτητές τους Λιάπη και Μαυραειδοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα