Ποδόσφαιρο

Αίας-Δόξα 2-3: Ανατράπηκαν όλα στην επανάληψη

Ξέμεινε από δυνάμεις ο Αίας και οι Αετοί έφτασαν σε τρία γκολ
Ακούστε το άρθρο

Θα περίμενε κανείς επικράτηση της Δόξας στο φιλικό απέναντι στον Αίαντα στη Γαστούνη. Εκείνο το οποίο δεν θα περίμενε, θα ήταν να έρθει με αυτό τον τρόπο, με ολική ανατροπή από το 2-0 εις βάρος της, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Δόξα, απέδειξε ότι είναι πιο έτοιμη ομάδα, με περισσότερες ποιοτικές λύσεις, ξεπερνώντας τον Αίαντα ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι, το τρίτο στη σειρά, δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει ενενήντα λεπτά σε υψηλούς ρυθμούς, αν και ακόμα μια φορά έδειξε σταθερά σημάδια βελτίωσης.

Η Δόξα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Αίας προηγήθηκε στο 20′, όταν από κοντά ο Μένα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα σε κακή απόκρουση του Βεντούρη. Στο 24’ο Ηλιάκης έκανε και το 2-0, έπειτα από μια γρήγορη μετάβαση στην επίθεση της ομάδας της Γαστούνης και απέναντι σε μια «φλύαρη» Δόξα.

Στην επανάληψη ωστόσο το σκηνικό άλλαξε, η Δόξα είχε περισσότερη ενέργεια και από νωρίς έδειξε ότι θα γυρνούσε το παιχνίδι, με την είσοδο και του Κουλούρη, του κλασικού σέντερ φορ τον οποίο άρχισαν να «ταΐζουν» οι συμπαίκτες του μέσα στην περιοχή. Στο 49′ ήταν αυτός ο οποίος μείωσε από κοντά, στο 75′ ο Βαλεντίνο Σαλομπεχάι έκανε το 2-2 και στο 77′ ο Σαπουντζάκης το τελικό 2-3.

Αίας: Ψυχογιός, Σιούλας, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Γκίνης, Μαργαρίτης, Θ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσάι, Μένα, Νικολόπουλος, Ηλιάκης (Δεληγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Σεϊδόπουλος, Χαραλάμπους).

Δόξα: Βεντούρης, Δημητρόπουλος, Χριστοφοράτος, Κωστόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πολίτης, Β. Σαλομπεχάι, Τσουκαλάς, Βασιλόπουλος, Παντελής, Μηλαδόπουλος. (Κολίτσι, Παναγόπουλος, Καραμανλής, Α. Σαπουντζάκης, Π. Σαπουντζάκης, Κουλούρης).

Όλη η επικαιρότητα