Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Α.Ο. Διαβολιτσίου 3-2: Έκανε το καθήκον του…

Η «ερυθρόλευκη» αρµάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου, κερδίζοντας δίκαια τον Α.Ο. ∆ιαβολιτσίου έπιασε την 4η θέση της βαθµολογίας και «σφράγισε» και «µαθηµατικά» την παραµονή της στη Γ΄ εθνική!
Ακούστε το άρθρο

Την παραμονή του στη Γ΄ εθνική κατηγορία, «σφράγισε» χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Αίας Γαστούνης, κερδίζοντας το Διαβολίτσι με σκορ 3-2, και έτσι ανανέωσε την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, για 3η σερί χρονιά!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Ο Αίας δεν μπήκε καλά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αρχικά, στο 5΄ απευθείας φάουλ του Μπαλόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 8΄ σουτ του Σταθάτου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 15΄ έγινε το 0-1 για το Διαβολίτσι. Σε σέντρα-σουτ του Γουέσλεϊ, ο Ρίλντι προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή της εστίας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αίας «ξύπνησε» μετά το γκολ των Μεσσήνιων. Στο 17΄ σέντρα του Στανή από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τσακοπιάκο, που σούταρε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καπατσώρης. Στο 21΄ έγινε το 1-1. Από κόρνερ του Σταθάτου, ο Δούλος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 25΄ ήρθε η ανατροπή.

Σέντρα από αριστερά του Καράμπελα, ο Φονσέκα έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Καπατσώρης και ο Βατσής την έστειλε στα δίχτυα (2-1). Στο 43΄ ο Καράμπελας έκλεψε τη μπάλα, σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Αίας πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 47΄ από ασίστ του Βασιλικόπουλου, ο Καράμπελας πρόλαβε τον Καπατσώρη και με πλασέ έγραψε το 3-1. Στο 54΄ από λάθος της άμυνας του Αίαντα, η μπάλα στρώθηκε στον Μουλιάτο που με δυνατό σουτ μείωσε 3-2. Στο 70΄ από κόρνερ του Γουέσλει, σουτ του Πάγια η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους.

Στο 87΄ ο Μπαλόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή έκανε άσεμνη χειρονομία στους φίλαθλους του Αίαντα. Τέλος, στο 95΄ μακρινό σουτ του Παπαχριστόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Διαβολιτσίου με υπερένταση, αποσοβώντας το 4 – 2!

Αίας (Αλ. Γαβριλόπουλος): Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος (71΄ Παπαχριστόπουλος), Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Καράμπελας (57΄ Βράπι), Ριτσούλι, Φονσέκα (94΄ Μπουρδέκας).

Διαβολίτσι (Μαρκ. Στεφανίδης): Καπατσώρης, Πιτσιλής, Βελλής, Μπαλόπουλος, Πάγια, Στραβάκος, Θώδης, Δημητρίου (55΄ Γκελγκέρια), Ηλιόπουλος, Γουέσλεϊ (84΄ Μιχαλόπουλος), Μουλιάτος (67΄ Τσιγαρίδης).

Όλη η επικαιρότητα