Ποδόσφαιρο

Αίας Γαστούνης: Δεν θα γίνει εύκολη «λεία» για κανέναν

Ο Αίας έδειξε ότι στην πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα θα δώσει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα και στο δεκαπενθήμερο της διακοπής που ακολουθεί, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί ατομικά και συνολικά
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να άργησε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του, το καλοκαίρι που μας πέρασε να έχασε σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους αντιπάλους του.

Ο Αίας Γαστούνης, έδειξε σε αυτά τα πρώτα φιλικά, ότι είναι μια ομάδα η οποία «μάχεται», μια ομάδα η οποία αν και ανέτοιμη αγωνιστικά, βάζει δύσκολα σε όποιον συναντά. Αυτό συνέβη και στο πρόσφατο φιλικό του Σαββάτου, απέναντι στην πιο έτοιμη, πλήρη και ποιοτική ομάδα της Δόξας. Ο Αίας, κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να πάρει προβάδισμα με 2-0, «σοκάροντας» τους πάντες. Το ότι δεν μπόρεσε μέχρι τέλους να διατηρήσει αυτό το αποτέλεσμα, οφείλεται στην έλλειψη ρυθμού, την έλλειψη επιλογών από τον πάγκο.

Ωστόσο, ο Αίας έδειξε ότι στην πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα θα δώσει τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα και στο δεκαπενθήμερο της διακοπής που ακολουθεί, θα προσπαθήσει να βελτιωθεί ατομικά και συνολικά, ώστε να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας, εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν, καθώς εξάλλου υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Όλη η επικαιρότητα