Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: «Δεν υπάρχει θέμα Γαβριλόπουλου»

Τι δηλώνει  στην «Πατρίς – Σπορ» ο Λ. Κάρδαρης  ο οποίος  θεωρεί ότι η ομάδα με το πρόγραμμα που έχει, μπορεί να πετύχει την παραμονή της»! 
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση  πέρασε χθες  ο παλαίμαχος παίκτης του Αίαντα Γαστούνης και γενικός αρχηγός της ομάδας Λάμπης Κάρδαρης,  αναφορικά με κάποια δημοσιεύματα, με τα οποία διαταράσσεται η ηρεμία της ομάδας, ενόψει του πολύ κρίσιμου Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας στη Γαστούνη, κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

«Είναι  γεγονός ότι κάθε φορά που η ομάδα  χάνει κάποιο ματς, όλο και κάποιοι…,  προσπαθούν να μας βάλουν τρικλοποδιές,  και ενώ δεν υπάρχει  θέμα. Το ίδιο έγινε  και μετά τη  βαριά ήττα της ομάδας στα Βραχνέικα την περασμένη Κυριακή. Μια ήττα  την ευθύνη της οποίας προς τιμή του, ανέλαβε ο προπονητής μας, Αλέξης Γαβριλόπουλος.

Για τον οποίο σας δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, καθώς  η διοίκηση τον στηρίζει απόλυτα, και οι παίκτες τον έχουν σαν «πατέρα» τους. Όσοι λοιπόν  υπονομεύουν  τον Αλ. Γαβριλόπουλο ας το καταλάβουν, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Για εμάς  τώρα προέχει η ηρεμία της ομάδας, ώστε να μπορέσει αυτή να δώσει το 100% για να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό, και το σύνθημα, νίκη και μόνο νίκη στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, είναι αυτό που κυριαρχεί.  

Άλλωστε το πρόγραμμα που έχει η  ομάδα μας είναι τέτοιο,  που μπορεί ο Αίας στη συνέχεια να ανακάμψει. Γιατί με νίκη την Κυριακή, μπορεί ο Αίας να κάνει στη συνέχεια και το 3X3 και με το παιχνίδι απέναντι στον Αμβρακικό, να καθαρίσει την παραμονή στην κατηγορία, όπου θεωρώ πως η βάση της παραμονής  θα είναι οι 31 με 32 βαθμοί».

Χωρίς  Σταθάτο και Φονσέκα κόντρα στη Ναύπακτο!

Αναφορικά τώρα με το πολύ κρίσιμο Κυριακάτικο ματς ο Αίας θα έχει σημαντικές  απουσίες. Καθώς θα λείψει ο Γ. Σταθάτος που συμπλήρωσε  κάρτες στο ματς των Βραχνείκων, ενώ απών θα είναι και ο Τιερί Φονσέκα, που δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα  λόγω του κορωνοιού που πέρασε. Πέρα από  αυτά τα δύο σημαντικά προβλήματα, υπάρχει και ο τραυματισμός του Γ. Βασιλικόπουλου, για τον οποίο θα καταβληθεί προσπάθεια έτσι ώστε να δώσει το παρών στο Κυριακάτικο ματς.

Όλη η επικαιρότητα