Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Διαγόρας Βραχνείκων 2-0: Στην κορυφή  με Ντελγκάδο οδηγό…

Χάρις στα γκολ των Ντελγκάδο στο 39΄και Σταθάτου στο 57΄!
Ακούστε το άρθρο

Το 2Χ2  έκανε χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Αίας Γαστούνης, κερδίζοντας με σκορ 2 – 0  τον Διαγόρα Βραχνείκων, χάρις στο υπέροχο γκολ του Τιερί Κορέια Ντελγκάδο,  και του Γ. Σταθάτου! Ήταν μια νίκη που η αξία της θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος,  καθώς πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα να το πετύχει, από εκείνες τουλάχιστον που δεν συγκαταλέγονται στις ομάδες κορυφής. Και ο Αίας ασφαλώς δεν είναι ομάδα κορυφής, παρότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή!

Δεν υστέρησε κανείς…

Ο ΧΘΕΣΙΝΌΣ Αίας πάντως με εμφανίσεις σαν αυτή κυρίως του 2ου ημιχρόνου, δεν έχει να φοβάται  τίποτα!  Τόσο στο 0-0, όσο και λίγο μετά, ενώ το σκορ ήταν 1-0 για τον Αίαντα, η ομάδα της Γαστούνης έπαιξε με ψυχή και πάθος, χωρίς να υστερήσει κανένας παίκτης της! Από  τον Γιώργο Λαδά, που κράτησε όρθιο τον «Άγιαξ», σε καίρια χρονικά σημεία, μέχρι τον Τιερί Ντελγκάδο. Και από τον Ν. Καράμπελα που έδωσε τις μάχες μπροστά, μέχρι τους ακραίους επιθετικούς, Σταθάτο και Βράπι, τους οποίους ο Γαβριλόπουλος στα μισά του δευτέρου μέρους άλλαξε πλευρές, μέχρι τον ασταμάτητο Τσακοπιάκο, αλλά και το σταθερότατο δίδυμο των στόπερ.

Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Μόλις στο 12΄ ωραίο φαουλ του Σκεπετάρη στο απέναντι «Γ» ,  ο Λαδάς έδιωξε εντυπωσιακά!  Ενώ στο 15΄πρωτο καλό σουτ του Σταθάτου, μπλόκαρε  ο Μ. Μικές! Στο  20′: Σουτ του Αλεξανδρή, σε κόρνερ ο Λαδάς. Και στο 39΄′, φωτοβολίδα Ντελγκάδο στο παραθυράκι της  εστίας και 1-0. Στο  44′, πλασέ του Σκεπετάρη από κοντά, φοβερή επέμβαση του Λαδά. Στο 57΄ ωραίο γύρισμα του Σταθάτου από αριστερά, τερματοφύλακας και αμυντικός μπερδεύτηκαν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Και στο 75′, πλασέ του Τσσκοπιάκου, απογειώθηκε στο παραθυράκι κι έδιωξε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ , ενώ ο διαιτητής έδωσε “άουτ”.

Αίας: Λαδάς, Στανής (60′ Μπουρδέκας), Κατελούζος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Σταθάτος (73′ Ζοάο Κλαούντιο), Καράμπελας (85′ Ρούνης), Δούλος, Βράπι.

Διαγόρας: Μικές, Σταυρόπουλος, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος, Σιδέρης (22′ λ.τ. Λ. Μικές-65′ Δημόπουλος), Αποστολόπουλος (42′ Καϊμακάς), Ν. Βλασσόπουλος, Αλεξανδρής, Σκεπετάρης (65′ Σκούρτας), Θ. Βλασσόπουλος (43′ Τσεκούρας).

 

Όλη η επικαιρότητα