Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 3-4: Οδυνηρή ήττα…

Δεν τα κατάφερε  χθες στην έδρα του ο Αίας Γαστούνης!
Ακούστε το άρθρο

Δεν τα κατάφερε χθες στην έδρα του ο Αίας Γαστούνης, παρότι πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, αλλά ήταν άτυχος,  καθώς ηττήθηκε 4-3 στο 95΄ από τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου , και πλέον δεν προλαβαίνει το «τρένο» της παραμονής, αποχαιρετώντας τη Γ΄  εθνική ύστερα από 3 χρόνια, μιας και απομένουν 4 αγωνιστικές,  και είναι στο -8 από την 8η θέση και στο -6 από την 9η) και θα ακολουθήσει τον Πανηλειακό στην Α1 Κατηγορία Ηλείας.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Καράγιωργα και στο 35΄ ο Λαθούρης ισοφάρισε 1-1. Στο 58΄ έγινε το 1-2 από τον Κάπλατζη και στο 65΄ ο Αίας ισοφάρισε με αυτογκόλ από εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου. Στο 75΄ έγινε το 2-3 ξανά από τον Λαθούρη και στο 78΄ ο Βατσής έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα, από κόρνερ του Σταθάτου. Ώσπου στο 95΄ σε αντεπίθεση, ο Φοίνικας σκόραρε με τον Λαθούρη και πήρε το τρίποντο της νίκης.

Αίας: Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος, Τριανταφυλλόπουλος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Πυρρής, Κουλούρης (85′ Βράπι) Τσιρίκος (68′ Παπαχριστόπουλος), Καράγιωργας (80′ Κάρδαρης).

Φοίνικας: Συνοδινός, Μούγιος (89′ Λέρμας), Γκουριώτης, Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Κουϊμέλης ((75′ Χατζησοφρωνίου), Π. Κάπλαντζης (89′ Μπούκουρης), Μερκούρι (75′ Μπιτζής), Λαθούρης, Γεωργίου (66′ Π. Κάπλατζης).

Όλη η επικαιρότητα