Ποδόσφαιρο

Αίας Γαστούνης: Mε τους μαθητές στο πλευρό του για τη νίκη

O Αίας Γαστούνης καθιερώνει από την προσεχή Κυριακή μαθητική κερκίδα για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου
Ακούστε το άρθρο

Τον Ιάλυσο θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 3 μ.μ. ο Αίας Γαστούνης στοχεύοντας στην επιστροφή στις νίκες αφού μετά από 4 αγώνες μετρά μόλις τρεις βαθμούς και το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Ρόδου κρίνεται επιτακτικό.

Στην επερχόμενη αναμέτρηση, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Αλέξη Γαβριλόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μέντες που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Κωνσταντίνου Κάρδαρη και Ρίλντι, που τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, ο Κώστας Τσακοπιάκος που αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη είναι καλύτερα και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».

Παράλληλα, ο Αίας Γαστούνης καθιερώνει από την προσεχή Κυριακή μαθητική κερκίδα για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η είσοδος για τους μαθητές της πόλης θα είναι πλέον ελεύθερη, με στόχο να στηρίξουν την ομάδα σε κάθε εντός έδρας αγώνα της. «Όλοι μαζί στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας» είναι το σύνθημα της Διοίκησης του Αίαντα, αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ιάλυσο την Κυριακή.

Όλη η επικαιρότητα