Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης: Μπακάλης φεύγει, Καραµανλής έρχεται!

Τη θέση του Μπακάλη, θα πάρει ο μέχρι πρότινος Αχαιός Παναγιώτης Καραμανλής.
Ακούστε το άρθρο

Το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ανήκει στο παρελθόν για τον Αίαντα Γαστούνης, με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς και να κοιτάζουν πλέον την συνέχεια και συγκεκριμένα τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνεΐκων που το θετικό αποτέλεσμα είναι επιτακτική ανάγκη.

Διαθέσιμος για την αναμέτρηση αυτή θα είναι και ο Κάμπος το δελτίου του οποίου εκδόθηκε ενώ επιστρέφει και ο Δούλος που εξέτισε.

Στον αγώνα με τους Αχαιούς πάντως, η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου θα έχει μια ακόμα διαφοροποίηση του ρόστερ και αυτή θα αφορά ξανά την θέση του τερματοφύλακα αφού ο μέχρι πρότινος αναπληρωματικός γκολκίπερ, Μπάμπης Μπακάλης, θα αποχωρήσει από την ομάδα προορισμό τον Ριόλο και τον Πανμοβριακό.

Τη θέση του Μπακάλη, θα πάρει ο μέχρι πρότινος Αχαιός Παναγιώτης Καραμανλής την περίπτωση του οποίου ο Αίας είχε εξετάσει και το καλοκαίρι, πριν προκύψει το όνομα του Γιώργου Λαδά που τελικά επιλέχτηκε για βασικός. O Kαραμανλής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανμοβριακό και Αχαϊκή.

Όλη η επικαιρότητα