Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – Τηλυκράτης Λευκάδας σήμερα στις 3μ.μ.

Κοιτά στα μάτια τον πρωτοπόρο!
Ακούστε το άρθρο

Με ανεβασμένη την ψυχολογία  μετά την νίκη επί του Εθνικού Σκουλικάδου την περασμένη Κυριακή, ο Αίας σήμερα στις 3 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Τηλυκράτη Λευκάδας στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 13ης αγωνιστικής.

Οι ερυθρόλευκοι του Αλέξη Γαβριλόπουλου πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς αφού όπως τόνισε και ο ίδιος ο τεχνικός του Αίαντα, καμιά ομάδα μέχρι στιγμής δεν αποτελεί φόβητρο και ειδικά στο γήπεδό της, η ομάδα της Γαστούνης έχει αποδείξει ότι μπορεί όλους να τους κοιτάξει στα μάτια.

Στα αρνητικά, το γεγονός πως σήμερα θα απουσιάσει ο Νίκος Δούλος που αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή ενώ εκτός δράσης παραμένει ο Φονσέκα αλλά και ο Κάμπος, το δελτίου του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Αποχώρησε ο Ρούνης

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από χθες από τον Αίαντα ο Ανδρέας Ρούνης με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό να λύνει την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους. Ο ποδοσφαιριστής από το Χάβαρι ενημέρωσε την διοίκηση πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αίτημα που έγινε δεκτό καθώςστα περισσότερα φετινά ματς ερχόταν από τον πάγκο, όπως και την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Όλη η επικαιρότητα