Ελλάδα

Αιγίνιο: Εξιχνίασαν ληστεία ηλικιωμένων μετά από πέντε χρόνια!

listeia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλει το Μάιο του 2011 σε μονοκατοικία και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την σύζυγό του, άρπαξαν 200 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης αξίας

Τέλος στους εφιάλτες ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που κράτησαν πέντε ολόκληρα χρόνια (!) έβαλε η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αιγινίου, που οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός από τους τρεις κακοποιούς οι οποίοι τους είχαν ληστέψει μέσα στο σπίτι τους σε περιοχή της Πιερίας.

Οι τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλει το Μάιο του 2011 στη μονοκατοικία και είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την 73χρονη σύζυγό του. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν 200 ευρώ και χρυσαφικά άγνωστης αξίας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις πολυετείς έρευνες ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τους δυο συνεργούς του, για την ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η προανάκριση.

 
 
Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα