Αχαϊα Πολιτική

Αίγιο και Πάτρα επισκέπτεται ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής θα συνεχιστεί, την Παρασκευή, στην Πάτρα, και περιλαμβάνει επίσκεψη, στις 11:30 στην αγορά, ενώ στις 12:30 θα κάνει δηλώσεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο στην πλατεία Γεωργίου.
Ακούστε το άρθρο

Διήμερη επίσκεψη στην Αχαΐα θα πραγματοποιήσει, από σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το Αίγιο, όπου στις 18:00 θα επισκεφθεί την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις, πρώτα με στελέχη της Αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο Αιγίου μισή ώρα αργότερα, ενώ εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Εμπορικό Κέντρο Αιγίου στις 19:15.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα συνεχιστεί, την Παρασκευή, στην Πάτρα, και περιλαμβάνει επίσκεψη, στις 11:30 στην αγορά, ενώ στις 12:30 θα κάνει δηλώσεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο στην πλατεία Γεωργίου.

Αμέσως μετά, στις 13:30 θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ομιλία στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στις 19:00.

Όλη η επικαιρότητα