Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αίγιο: Συνελήφθη ο 74χρονος που πυροβόλησε εναντίον παιδιών και τραυμάτισε ανήλικο

zuicgemgaq52e0e090e6bf5.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:” Συνελήφθη 74χρονος στο Αίγιο για τραυματισμό ανηλίκου.Ο δράστης ενοχλούμενος από παιδιά που έπαιζαν στο δρόμο πυροβόλησε τραυματίζοντας τον 13χρονο στο μηρό.

Συνελήφθη άμεσα, από  Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, ένας 74χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι, χθες (23-1-2014) το απόγευμα, στο Αίγιο, με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν 13χρονο.

Ειδικότερα, ο δράστης αισθανόμενος ενοχλήσεις από παιδιά που έπαιζαν έξω από το σπίτι του, στο Αίγιο και νομίζοντας ότι του πετούν πέτρες στα παράθυρα, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να πλήξουν ένα 13χρονο παιδί στο πίσω μέρος του δεξιού μηρού.

Ο ανήλικος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και έπειτα στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου μετέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 74χρονο, ενώ κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε το όποιο κατείχε νόμιμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 74χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου”.

 

Όλη η επικαιρότητα