Ελλάδα

Αιγύπτιος αλιεργάτης: «Είδα να κατεβάζουν τον Αμπουζίντ μέσα στα αίματα – 10 άτομα στο Τάγμα Εφόδου»

5 άτομα έχουν καταδικαστεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Alpha. Ανάμεσά τους είναι και ο πυρηνάρχης Περάματος Αναστάσιος Πανταζής.
Ακούστε το άρθρο

Στην υπόθεση των Αιγύπτιων ψαράδων, καταθέτουν σήμερα στο Εφετείο για τα όσα εφιαλτικά έζησαν κατά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, 11 χρόνια πριν, τον Ιούνιο του 2012.

Σήμερα στη δίκη καταθέτει ο τρίτος Αιγύπτιος αλιεργάτης, που ήταν παρών στην επίθεση, ο Μοχάμεντ Αμπού Μοχάμεντ, ο οποίος τον Ιούνιο του 2012 βρισκόταν στον κάτω όροφο του σπιτιού στο Πέραμα και όπως είπε στο δικαστήριο είδε το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής να προσπαθεί να εισβάλει μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να ανεβαίνει στην ταράτσα και να χτυπά βαρύτατα τον Αμπουζίντ Εμπάρακ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας στο δικαστήριο, «έγινε σεισμός. Χτυπούσαν δυνατά την πόρτα και τα παράθυρα πέταξαν μέσα στο σπίτι καπνογόνο, έσπασαν αυτοκίνητα και μετά είδα να κατεβάζουν το Αμπουζίντ μέσα στα αίματα»

Όπως είπε ο μάρτυρας, το τάγμα εφόδου αποτελούνταν από περίπου 10 άτομα. Μιλούσαν ελληνικά, άκουσε να φωνάζουν τον έναν από αυτούς Γιώργο και φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα.

Υπενθυμίζεται ότι 5 άτομα έχουν καταδικαστεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Alpha. Ανάμεσά τους είναι και ο πυρηνάρχης Περάματος Αναστάσιος Πανταζής. Σας ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική ενημέρωση.

Πηγή: ertnews.gr

Όλη η επικαιρότητα