Μπάσκετ

Αίολος Αγυίας: Με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής – 75-57 επί του Δίωνα Κυπαρισσίας

«Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην πρεμιέρα» δήλωσε ο προπονητής

Ο Αίολος Αγυιάς μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, καθώς επικράτησε με 75-57 μέσα στην Κυπαρισσία επί της εκεί Διών.

«Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στην πρεμιέρα και αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αυτή η νίκη να είναι σε εκτός έδρας παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Εμείς παίξαμε σαν ομάδα, όλα τα παιδιά έδωσαν λύσεις και σε όλα τα σημεία του αγώνα υπήρχε πάντα κι ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής δείγμα του ότι στηριζόμαστε στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Πλέον, κοιτάμε μπροστά κι εστιάζουμε ήδη στο προσεχές παιχνίδι με τον Διαγόρα, ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους και την εν γένει παρουσία τους».

Διαιτήτευσαν οι Μπούκας και Δημουλάς.

Τα 10λεπτα: 12-18, 26-38 (ημ.), 45-58, 57-75.

ΔΙΩΝ (Ρουστέμης): Κωνσταντινόπουλος 6, Γιαννόπουλος 10 (1), Α. Κλεφτάκης, Μπουσιούτας, Λαμπίρης, Καμαρινός 7 (1), Τζαγισβίλι 5, Καραγιαννίδης 14 (1), Μίχος 1, Γ. Κλεφτάκης, Γιαννόπουλος 2, Ευαγγελούσης 13.

ΑΙΟΛΟΣ (Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 1, Βουρνάς 5 (1), Βαλαής, Γιαννικόπουλος 1, Κωνσταντούλας 3 (1), Θανόπουλος 12 (2), Παπαβασιλόπουλος 14 (2), Μαναβόπουλος 21 (1), Κάλλης 6, Αγγελακόπουλος 10 (3), Θεοδωρόπουλος, Γοργότσης 2.

Όλη η επικαιρότητα