Αθλητισμός

AΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Απόβαση στην Τρίπολη

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη ολοήμερη εκδρομή της φετινής σεζόν διοργάνωσε ο ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ την περασμένη Κυριακή.  Μια εκδρομή που χαρακτηρίστηκε ως ‘’απόβαση’’ από τους ανθρώπους της Τρίπολης , καθώς με 2 λεωφορεία μετακινήθηκαν συνολικά 105 παιδιά με τους συνοδούς τους. Ξεχωριστή και ευχάριστη παρουσία 20 παιδιών από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αιόλου από την περιοχή Αρχαίας Ολυμπίας (Πελόπιο).

Παρά το πρωινό ξύπνημα, όλοι ήταν τυπικοί στο ραντεβού τους και από πολύ νωρίς το Αθλητικό Κέντρο ‘’SPORTS CENTER’’ γέμισε. Το ταξίδι ευχάριστο, ενώ όλα τα παιδιά ανέμεναν την ώρα που θα αγωνιστούν. Οι πρώτοι φιλικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν από το τμήμα Mini, όπου έκανε την αρχή, αγωνιζόμενοι σε γήπεδο 5×5. Οι αγώνες κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, χάρηκαν οι γονείς των παιδιών καθώς η ηλικία τους δε ξεπερνάει τα 5 έτη.

Στη συνέχεια οι Τζούνιορ πήραν τη σκυτάλη σε 2 γήπεδα 5×5 δείχνοντας μέρος των ικανοτήτων τους, κρατώντας  αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Τα τμήματα Προπαίδων και Παίδων έκλεισαν τον κύκλο των αγώνων σε ένα πρόγραμμα διάρκειας 5 ωρών. Σίγουρα , ένα πολύ γεμάτο πρωινό με επίκεντρο την ευγενή άμιλλα.

Έχοντας φτάσει η ώρα της χαλάρωσης η αποστολή οδηγήθηκε στο κέντρο της Τρίπολης , όπου κατάφερε να γεμίσει πολλά από τα μαγαζιά του πεζόδρομου μαζί με τους οπαδούς του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης, που αρμονικά συνυπήρχαν. Βέβαια , ο χρόνος ήταν πιεσμένος , γιατί ακολουθούσε ο αγώνας της Super League ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Μια αναμέτρηση αντάξια της θέσης των δύο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα, με νικητή την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Χαρακτηριστικό της ενέργειας των μικρών ποδοσφαιριστών, όταν με τις φωνές τους ξεσήκωναν ολόκληρο το γήπεδο, ακόμα και τη Θύρα οργανωμένων οπαδών του Αστέρα.

 

Όλη η επικαιρότητα