Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αίτημα της ΠΔΕ προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταβολή 3,8 εκ. ευρώ, προκειμένου να καταβληθούν πληρωμές δικαιούχων σε δράσεις του ΠΑΑ

Ακούστε το άρθρο

Αίτημα για τη διάθεση πιστώσεων ύψους 3,8 εκ. ευρώ κατέθεσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου οι πληρωμές δικαιούχων δύο δράσεων να συνεχιστούν απρόσκοπτα. 

Ειδικότερα,   υποβλήθηκε αίτημα για  διάθεση πίστωσης ύψους  3εκατ ευρώ  που αφορά τα Σχέδια Βελτίωσης στο πλαίσιο της πράξης «Υπομέτρο 4.1 Επενδύσεις στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις, Δράσεις 4.1.1 & 4.1.3, Περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» και αντίστοιχα 800.000 ευρώ  για την δράση  «Υπομέτρο 6.1 “Εγκατάσταση Νέων Γεωργών” του ΠΑΑ 2014-2020. 

«Δεδομένου ότι πλέον οι πληρωμές των δικαιούχων γίνονται με ταχείς ρυθμούς, ζητάμε να μας εγκριθούν οι πιστώσεις που μας αναλογούν για το τρέχον διάστημα, ώστε να συνεχίσουμε τις πληρωμές απρόσκοπτα» εξηγεί ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, επισημαίνοντας την αποδοτικότητα των υπηρεσιακών στελεχών, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των δικαιούχων. 

Όλη η επικαιρότητα