Ποδόσφαιρο

Ακαδημία Πανηλειακού: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις…

Το πρόγραμμα πέρα από τις προπονήσεις, θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες.
Ακούστε το άρθρο

Η ακαδημία  του Πανηλειακού, ξεκίνησε  την περασμένη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου , τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τις προπονήσεις πλέον να συνεχίζονται σε κανονικό ρυθμό. Διπλωματούχοι προπονητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή της πρώτης ομάδας του Πανηλειακού , Γιώργου Κούτση (κάτοχος διπλώματος UEFA PRO), έχουν αναλάβει τις προπονήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού, ενώ γίνονται και εργομετρικές μετρήσεις από επιστημονικούς συνεργάτες, διατροφολόγο, παθολόγο και παιδοψυχολόγο. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Σάκης Θεοδωρακόπουλος, και συνεργάτης του,  ο Φώτης Παναγόπουλος!

Το πρόγραμμα πέρα από τις προπονήσεις, θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες. Σε κάθε παιδί που θα γράφεται στην Ακαδημία, θα του παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ένας σάκος, ο οποίος θα περιλαμβάνει μέσα στολή αγώνα (σορτς, φανέλα, κάλτσες), προπονητικό σετ (φανέλα, σορτς, κάλτσες), φόρμα (παντελόνι, ζακέτα), αντιανεμικό, χειμωνιάτικο μπουφάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνο 6995 05747 (Υπεύθυνος Σάκης Θεοδωρακόπουλος) ή καθημερινά στα γραφεία των Ακαδημιών στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας, από τις 4:30μ.μ. έως τις 7μ.μ..

ΣΑΚΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(Υπεύθυνος Ακαδημίας): «Στον Πανηλειακό υπάρχει το κίνητρο για να φέρει κάποιος γονιός το παιδί του»!

«Οι ακαδημίες ήδη ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα σε φουλ ρυθμό, και με αρκετά μεγάλη συμμετοχή παιδιών, η οποία και συνεχίζεται! Κύριο γήπεδο των ακαδημιών θα είναι η Συντριάδα! Εγώ  και ο Φώτης Παναγόπουλος θα είμαστε οι διοργανωτές των ακαδημιών, μαζί βέβαια με τον προπονητή του Πανηλειακού Γιώργο Κούτση, ο οποίος θα μας βοηθά , όπου και όταν χρειάζεται!

Η πρώτη ομάδα της Ηλείας είναι ο Πανηλειακός, και ο γονιός που θα φέρει το παιδί του εδώ, θα επιβαρυνθεί μόνο με μια συμβολική μηνιαία συνδρομή, καθώς  ο ρουχισμός και όλο το υλικό είναι δωρεάν από τον Πανηλειακό!  Οπότε κανένας γονιός δεν πρόκειται να μπει σε έξτρα έξοδα! Στην Ηλεία να ξέρεται υπάρχουν πολλά ταλέντα και ακαδημίες, όμως λείπει το κίνητρο! Εδώ όμως υπάρχει κίνητρο, και είναι η πρώτη ομάδα του Πανηλειακού  που έχει ως στόχο τον Πρωταθλητισμό!

Μάλιστα κάθε Σάββατο πρωί, θα είναι εδώ οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία  της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε  οι αυριανοί ποδοσφαιριστές , να ανταλλάσουν απόψεις !Φυσικά και θα μπορούν να απολαμβάνουν  και τα ματς της ομάδας στο Δημ. Στ. Πύργου! Με λίγα λόγια, εδώ υπάρχει το κίνητρο, ώστε οι γονείς  να εμπιστευθούν τα παιδιά  τους σε εμάς! Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω τους γονείς  που μας εμπιστεύονται»!

Όλη η επικαιρότητα