Categories: LifestyleSmile

Άκης Πετρετζίκης: Οι φωτογραφίες στη πισίνα με την εγκυμονούσα σύζυγο του και τον γιο τους

Share

Ο Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο επιτυχημένος σεφ διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του καθώς η σύζυγος του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο αλλά και έτοιμο να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας.

Η οικογένεια Πετρετζίκη ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί με ένα κοριτσάκι αυτή τη φορά. Ο Αχιλλέας, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021, ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού και τώρα ετοιμάζεται να αποκτήσει αδελφούλα. Ο Άκης Πετρετζίκης ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τον γιο του στο Instagram δείχνοντας το πόσο ευτυχισμένος πατέρας είναι.

Καθώς περιμένουν τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένεια, το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές μαζί με τον γιο τους. Ο Άκης Πετρετζίκης αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την εγκυμονούσα σύζυγο του και τον γιο τους στη πισίνα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τρεις φωτογραφίες με την οικογένεια του. Στη πρώτη ποζάρουν και οι τρεις στην πισίνα με τον μικρό Αχιλλέα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του και τους ευτυχισμένους γονείς του να χαμογελάνε.

Στη δεύτερη φωτογραφία, ο Άκης Πετρετζίκης  μας δείχνει τον Αχιλλέα σε κοντινό πλάνο φορώντας γυαλιά. Ενώ στη τρίτη μπαμπάς και γιος είναι ντυμένοι με το ίδιο μαγιό και περπατούν δίπλα στη πισίνα. Ο αγαπημένος σεφ έγραψε στη λεζάντα: «Splats splouts! σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

πηγή:in.gr