Categories: Αθλητισμός

Aκτιβιστής έβαλε φωτιά στο χέρι του μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα του Τσιτσιπά!

Share

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες ενός ακτιβιστή που κατά τη διάρκεια του αγώνα τένις του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτζμαν στο Λονδίνο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε φωτιά στο χέρι του, σοκάροντας τους πάντες!

Ο Έλληνας νούμερο έξι του κόσμου συνέτριψε τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν με 6-2, 6-1 στην O2 Arena του Λονδίνου δίνοντας στην Team Europe προβάδισμα 2-0 έναντι της Team World στο Laver Cup την Παρασκευή μετά από μια σκληρή εναρκτήρια νίκη για τον Νορβηγό Casper Ruud εναντίον του Jack Sock.

Το βράδυ, ο Ρότζερ Φέντερερ θα συνεργαστεί με τον Ράφαελ Ναδάλ στο διπλό για τον τελευταίο αγώνα της λαμπερής καριέρας του.

Οι μακροχρόνιοι αντίπαλοι, με 42 τίτλους Grand Slam μεταξύ τους, θα αντιμετωπίσουν το αμερικάνικο ζευγάρι Sock και Frances Tiafoe αφού ο Andy Murray ξεκινήσει τη βραδινή συνεδρία με έναν αγώνα μονά εναντίον του Αυστραλού Alex de Minaur.

Ο Τσιτσιπάς έκλεισε το πρώτο σετ με 6-2 πριν, κατά τη διάρκεια της αλλαγής, ένας θεατής έτρεξε μέσα στο γήπεδο και έβαλε φωτιά στο χέρι του! Ο διαδηλωτής, ο οποίος φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «End UK Private Jets», ανασύρθηκε γρήγορα από το γήπεδο αφού προηγουμένως έσβησαν τη φωτιά ρίχνοντας νερό στο φλεγόμενο χέρι του.

Μετά από μικρή καθυστέρηση ο αγώνας συνεχίστηκε, με τον Τσιτσιπά πάντως να δείχνει ανενόχλητος.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων