Lifestyle Smile

Άκυρο από την Αντέλ «έφαγε» ο βασιλιάς Κάρολος: Γιατί δεν θέλει να τραγουδήσει στην στέψη του

«Όχι» είπε και ο τραγουδιστής  Εντ Σίραν, αφού μία ημέρα πριν έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και είναι πρακτικά αδύνατον να συμμετέχει στους εορτασμούς
i-adele-apagoreuei-ston-tramp-na-paizei-tragoudia-tis.w_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα της στέψης του βασιλιά Κάρολου απασχολεί ήδη τα βρετανικά ταμπλόιντ τα οποία δεν πρόκειται να σταματήσουν να μεταφέρουν την όποια λεπτομέρεια για εκείνη την ημέρα.

Ο Κάρολος είναι ο 41ος μονάρχης στη σειρά – και ο γηραιότερος που θα στεφθεί, μέχρι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι η επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου 2023,  στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, όπως έχουν ήδη ανακοινώσει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα στεφθεί επίσης στην ιστορική τελετή.

Το «όχι» από την Adele

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, ο Κάρολος στο πλαίσιο των εορτασμών για την στέψη του, έχει προγραμματίσει ακόμη και συναυλία για την οποία όμως κάποια αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Σύμφωνα με την Mail, πρόκειται για την Αντέλ.

Η Αντέλ αν και δεν έχει κάποια προγραμματισμένη συναυλία εκείνη την ημέρα ή και νωρίτερα, φέρεται πως είπε ότι έχει υποχρεώσεις που δεν της επιτρέπουν να είναι παρούσα.

«Όχι» είπε και ο τραγουδιστής  Εντ Σίραν, αφού μία ημέρα πριν έχει προγραμματισμένη συναυλία στο Τέξας και είναι πρακτικά αδύνατον να συμμετέχει στους εορτασμούς.

Ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε ελληνορθόδοξη μουσική

ΌΠως υπογραμμίζει το in.gr το πρόγραμμα των εορτασμών φέρεται να το έχει επιλέξει ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος.

Βάση αυτού του προγράμματος, ο βασιλιάς Κάρολος, φέρεται να έχει ζητήσει να παιχτεί και ελληνική ορθόδοξη μουσική, στη μνήμη του πατέρα του, Φίλιππου, ο οποίος απεβίωσε πριν δύο χρόνια.

Θα ακουστούν και Βυζαντινοί ήχοι από έξι ορχήστρες, ενώ θα συμμετέχουν και γκόσπελ χορωδίες. Παράλληλα, Βρετανοί συνθέτες θα συμμετέχουν με κλασική μουσική, κομμάτια από μιούζικαλ, αλλά και ταινίες με εμπορική επιτυχία.

Όλη η επικαιρότητα