Γ Εθνική

Αλ. Γαβριλόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Είχαμε το ματς στα χέρια μας και το χάσαμε…»

Τι δηλώνει ο τεχνικός του Αίαντα.
Ακούστε το άρθρο

Το χθεσινό ρεπορτάζ της «Πατρίς – Σπορ» και φυσικά τον τρόπο που ήρθε η ήττα της ομάδας του Αίαντα στο Αγρίνιο, επιβεβαίωσε ο τεχνικός του Αίαντα Αλέξης Γαβριλόπουλος: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλω να το δω ξανά στο βίντεο, με μεγαλύτερη ηρεμία είπε. Ωστόσο αυτό που διαπίστωσα, είναι ότι χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας. Έτσι όπως εξελίχθηκε και το είχαμε στα χέρια μας, ούτε η ισοπαλία δεν θα ήταν επιτυχία. Από τη στιγμή την οποία χάσαμε τις μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσουμε και δεύτερο τέρμα, έπρεπε να είμαστε πιο υποψιασμένοι και να πάμε να το κρατήσουμε. Αδρανήσαμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη.

Ο αγωνιστικός χώρος έχει ιδιαιτερότητες και αυτό μας δυσκόλεψε. Γι’ αυτό και είχαμε λάθος μεταβιβάσεις. Ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίο ο αντίπαλος αποφάσισε να βγει και να μας πρεσάρει ψηλά.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Και απόδειξη αυτού, ότι πίσω υπήρξαν κενά, τα οποία βρήκαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να τα εκμεταλλευτούμε»

Όλη η επικαιρότητα