Lifestyle

Αλέκα Καμηλά: Κάνει βουτιές με την κόρη της στη Χαλκιδική

Και παρόλο που οι ΗΠΑ αποτελούν τη μόνιμη έδρα της Αλέκας Καμηλά και της οικογένειάς της, η ίδια δεν ξεχνά τον τόπο της και δεν παραλείπει να επισκέπτεται την Ελλάδα με κάθε αφορμή.
Ακούστε το άρθρο

H Αλέκα Καμηλά αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα και να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ για να ακολουθήσει τον σύζυγό της, Predrag Stojaković. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής από τη Σερβία που αγωνιζόταν στη θέση του small forward, είναι πλέον General Manager των Sacramento Kings. Μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μάξιμο.

Και παρόλο που οι ΗΠΑ αποτελούν τη μόνιμη έδρα της Αλέκας Καμηλά και της οικογένειάς της, η ίδια δεν ξεχνά τον τόπο της και δεν παραλείπει να επισκέπτεται την Ελλάδα με κάθε αφορμή. Οι καλοκαιρινές διακοπές, πάντως, είναι μία από αυτές τις -πολύ καλές- αφορμές.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια εθεάθη με την μονάκριβη κόρη της, Μίλα, στη Χαλκιδική. Εκεί, δηλαδή, που ο φωτογραφικός φακός εντοπίζει την ίδια με την οικογένειά της τα τελευταία καλοκαίρια που έχουν περάσει. Για ακόμα μία χρονιά, λοιπόν, τα κλικς του φωτογραφικού φακού έδειξαν μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τις βουτιές τους και να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους σε κάποια ανοργάνωτη παραλία της Χαλκιδικής. Γιατί το μπάνιο στη θάλασσα θέλει πρώτα απ’ όλα καλή παρέα. Όλα τ’ άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Οι 2 εντυπωσιακές -όπως μπορείς να δεις- γυναίκες, λοιπόν, έβαλαν τα μαγιό τους, ξεδίπλωσαν τις mini ξαπλώστρες τους στην αμμουδιά, άπλωσαν τις πετσέτες θαλάσσης τους και απόλαυσαν τον ελληνικό ήλιο, κάνοντας παράλληλα βουτιές στα κύματα.

PAPADAKIS PRESS/WILLY GRIESER

PAPADAKIS PRESS/WILLY GRIESER

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα