Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Φοιτητής Ιατρικής μαχαίρωσε δυο γυναίκες για να τις ληστέψει!

Ακούστε το άρθρο

Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά τις δύο γυναίκες

Ως εξαιρετικά επικίνδυνος χαρακτηρίστηκε ένας νεαρός φοιτητής Ιατρικής (!) που δεν δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρι δυο γυναίκες μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό να τις ληστέψει! Χάρη στις αποτελεσματικές έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, όμως, εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά και συνελήφθη.

Ο μόλις 20 χρόνων δράστης που φοιτά στην σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης είχε επιτεθεί αρχικά το βράδυ της Τρίτης σε μια 54χρονη η οποία περπατούσε ανυποψίαστη και είχε προσπαθήσει να τη ληστέψει με την απειλή του μαχαιριού. Όμως, εκείνη αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα την τραυμάτισε ελαφρά. Αμέσως μετά, εισέβαλε σε ένα κατάστημα όπου ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού την 52χρονη υπάλληλο, την τραυμάτισε και αυτήν ελαφρά, άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Μετά τις καταγγελίες των δυο γυναικών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν το νεαρό ληστή, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα