ΕΠΣ Ηλείας

Αλέξης Γαλάνης (Τεχνικός Δόξας Ν.Μανωλάδας): «Πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα»!

Ακούστε το άρθρο

Το πρόσωπο της 17ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, ήταν ο τεχνικός της Δόξας Ν. Μανωλάδας Αλ. Γαλάνης, με τη μεγάλη νίκη που έκανε απέναντι στον πρωτοπόρο Ενιπέα Λαντζοίου.

Μια ζωή μέσα στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, είτε ως παίκτης του Ηλειακού Λεχαινών, είτε κατόπιν ως προπονητής, με τελευταίο σταθμό την Δόξα Ν. Μανωλάδας, ο Αλέξης Γαλάνης θεωρείται κόσμημα του Ηλειακού Ποδοσφαίρου!

Σήμερα μας καταθέτει τις απόψεις του, για τη νίκη επί του Ενιπέα την ομάδα του και την κορυφή της βαθμολογίας!

Συνέντευξη στον Γ.Παπαφωτόπουλο

Πως ήρθε η νίκη επί του Ενιπέα?

«Μετά το «χ» στα Κρέστενα, είχαμε πει με τα παιδιά, ότι για να έχει αξία αυτό το αποτέλεσμα, έπρεπε να κερδίσουμε τους πρωτοπόρους!  Έτσι μπήκαμε δυνατά στο ματς, και αφού σταθήκαμε τυχεροί στο 10΄στη φάση του Μπατζακόπουλου για τον Ενιπέα, σιγά – σιγά βρήκαμε ρυθμό και ήρθε το γκολ στο 28΄, το οποίο μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια! Έτσι διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, αγχώσαμε τους αντιπάλους μας, και προσέχοντας την άμυνα μας, βγαίναμε στην κόντρα με αντεπιθέσεις, πλησιάζοντας το δεύτερο γκολ! Απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ενιπέας που της έλλειψε πολύ ο Δούλος είναι γεγονός (με την ευκαιρία να του ευχηθώ περαστικά), με πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ, για μένα η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει. Πραγματικά πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Ποια  είναι άραγε  η συνέχεια για την ομάδα σας?

«Είναι δύσκολη  ομολογουμένως η συνέχεια  του πρωταθλήματος για την ομάδα μου, καθώς έχουμε πολύ δύσκολο  πρόγραμμα, ξεκινώντας το Σάββατο με τα Σαβάλια,  και  πολύ μικρό ρόστερ, για έναν τέτοιο μαραθώνιο, όπως είναι η φετινή Α1. Ευτυχώς που τελευταία πήραμε τρία παιδιά, τα οποία ήδη μας βοηθούν, και θα μας βοηθήσουν ακόμα  περισσότερο στο μέλλον! Βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να βάζουμε στόχους και χωρίς  άγχος , κάνοντας ταμείο στο τέλος»!

Πως βλέπετε κλείνοντας την κορυφή της Α1 ?

« Θεωρώ μας τόνισε ο Λεχαινίτης τεχνικός, πολύ φυσιολογική και δίκαιη την πρώτη τετράδα της Α1 κατηγορίας! Και για να είμαι ειλικρινής  με αυτά που έχω δει, πολύ δύσκολα βλέπω να αλλάζει έως το τέλος! Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι «χειμερινές» μεταγραφές, όμως βλέπω μόνο την Κρέστενα και το Λαντζόι να  ενδιαφέρονται για την άνοδο, και αυτές θα είναι έως το φινάλε οι δυο διεκδικήτριες της ανόδου στη Γ΄ εθνική, καθώς έχουν ποιοτικό ρόστερ και εμπειρία! Μόνο  ο Αλφειός θεωρώ, πως μπορεί να μπει  «σφήνα» και δυνατά σε αυτή την τετράδα!».

Όλη η επικαιρότητα