Categories: Media

Αλέξης Παππάς: Aπάντησε για το αν θα συμμετάσχει στο All star Survivor

Share

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε σε συνέντευξη του, τόσο για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο All Star Survivor, όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός και μοντέλο εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι η συμμετοχή του στο Bachelor, του έκανε καλό.

«Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις. Για να πάρω την απόφαση θα πρέπει να κοιτάξω πολλούς παράγοντες και ένας βασικός παράγοντας είναι οι άλλες προτάσεις που έχω, οπότε ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρο. Εννοείται πως όταν μιλάμε για All Star θα πρέπει να υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει τον δικό τους «ντόρο». Ένας από αυτούς είναι και ο «Ντάνος». Πιστεύω ότι η δυναμική, βλέποντας σαν παρατηρητής, Παππάς και Ντάνος, έχει σοβαρή υπόσταση. Αν δεν μπει ο Ντάνος θα είναι ένα παιχνίδι λειψό, δεν ξέρω καν αν θα μπορείς να το ονομάσεις All Star» είπε αρχικά.

Μιλώντας για το αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του σε θέση παρουσιαστή ξεκαθάρισε: «Δεν θα μπορούσα να πάρω τη θέση του Γιώργου Λιανού. Ούτε θέλω να το σκεφτώ, ούτε και να το συζητήσω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα και είπα ότι σε περίπτωση που σκέφτονται κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε καμία συζήτηση, για την παρουσία μου στο Survivor»

Σχολιάζοντας την παρουσία του στο Bachelor ανέφερε: «Θεωρώ ότι μου έκανε καλό. Ήταν ένα ριάλιτι που συζητήθηκε πολύ και άρα ήταν όφελος. Εμπειρικά ήταν ένα ένα πρότζεκτ, το οποίο δεν πρόκειται να το ξανακάνω, οπότε μου έδωσε πολλά σαν μία πρώτη γεύση».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο ίδιος δήλωσε πως αυτή την περίοδο είναι δεσμευμένος: «Είμαι σε σχέση και όλα είναι καλά»

Δείτε το βίντεο

πηγή:πρώτο θέμα