ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου – Πανηλειακός 0-1: Με Σ. Τζανέτο μόνος στην κορυφή!

Σπουδαία νίκη!
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη έστω και με το «φτωχό» 1 – 0,  πήρε χθες το απόγευμα μέσα στο Επιτάλιο ο φιλόδοξος Πανηλειακός χάρις σε ένα γκολ του Σ. Τζανέτου στο 55΄, σε ένα μετριο παιχνίδι,  και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, φιγουράρει πλέον μόνος  στην κορυφή της βαθμολογίας!

Οι φάσεις και το πολύτιμο γκολ:

Πρώτη καλή στιγμή στο 16΄, όταν φάουλ του Τσαντίλη από ευνοϊκή θέση πέρασε ανεκμετάλλευτο! Ενώ στο  19΄φαουλ του Τζανέτου  από καλή θέση, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων! Στο 29΄ο Αλφειός πλησίασε το γκολ, όταν από κόρνερ του Τσαντίλη , ο Παργινός έπιασε το σουτ, όμως έδιωξαν λίγο πριν τη γραμμή τέρματος  οι αμυντικοί του Πανηλειακού! Στο 34΄ωραία καρφωτή κεφαλιά του Τσίγκρηλα από κόρνερ του Γαλανόπουλου, έφυγε σύριζα άουτ! Και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, από κόρνερ του Τσαγκάρη, ο Καμαρά μόνος αμαρκάριστος έπιασε τη κεφαλιά , που έφυγε ελάχιστα άουτ σε κενή εστία! Στην επανάληψη ο Πανηλειακός μπήκε πιο δυνατά, και σε μια σύγχυση στην περιοχή του Αλφειού στο 55΄και λάθος έξοδο του Βυθούλκα, ο έμπειρος Σάκης Τζανέτος επωφελήθηκε και στην άδεια εστία , διαμόρφωσε το τελικό 0 – 1! Καθώς  στο  62΄ από κόρνερ του Γαλανόπουλου και κεφαλιά του Κολόκα, ο Καρανάσης έβγαλε  τη μπάλα πάνω από τη γραμμή τέρματος αποσοβώντας το 0 – 2, όπως και στο 88΄σε κεφαλιά εξ επαφής του Κακόγιαννου, έσωσε εντυπωσιακά ο Βυθούλκας!

ΑΛΦΕΙΟΣ: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Αβραμόπουλος, Τεκερλέκης, Τζουβάνι(72΄Λιαρόπουλος), Βαραμπούτης(80΄Λαμπρόπουλος) , Παργινός, Αγριδιώτης, Καλομοίρης(87΄ Μαραγκός)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Κωτσάκης, Δημάκης, Τσίγκρηλας(90΄ Πετρόπουλος), Έλιοτ(77΄Κακόγιαννος ), Καμαρά(56 ΄ Μπάλλας), Τζανέτος, Τσαγκάρης(77΄ Μπουρνέλης ).

 

Όλη η επικαιρότητα