ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου – Πέλοπας Πύργου 3-2: Ανατροπή με γκολάρα για Όσκαρ από Παργινό!

Δύο στα δύο για τον Αλφειό Επιταλίου!
Ακούστε το άρθρο

Δύο στα δύο για τον Αλφειό Επιταλίου στη φετινή Α1 κατηγορία που νίκησε με ανατροπή με 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο τον Πέλοπα Πύργου ο οποίος προηγήθηκε νωρίς,  αλλά λίγο αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες και δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και αφού προειδοποοίησαν με την κεφαλιά του Δ. Πλατή έφυγε σύριζα άουτ στο 5’ άνοιξαν το σκορ στο 18’ με κοντινό σουτ του Παπαγεωργίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου. Στο 24’ ο Αλφειός έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Παργινού, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο 30’ έγινε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα όταν ο Δ. Πλατής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η αποβολή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της Πυργιώτικης ομάδας κυρίως για την φάση από την οποία προήλθε η πρώτη κάρτα που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής.  Το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-1 και στην επανάληψη έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Αλφειός πίεσε φτάνοντας στην ισοφάριση στο 55’ με το πλασέ στην κίνηση του Τζουβάνι έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τσαντίλη. Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 70’ όταν ο Τσιτσιρόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Παργινός με αμυντικό κολλημένο πάνω του έστειλε με ψαλιδάκι την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Στο 87’ ο Πετρόπουλος νίκησε σε τετ α τετ τον Αγριδιώτη όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη μετά από κόρνερ του Τσαντίλη και αυτογκόλ του Χριστακόπουλου για το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις  καθυστερήσεις ο Κορομηλάς.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης(87’ Μαραγκός), Μανέτας, Τεκερλέκης, Τζουβάνι, Βαραμπούτης(65’ Καλομοίρης), Παργινός, Αγριδιώτης, Αβραμόπουλος(85’ Λαμπρόπουλος)

ΠΕΛΟΠΑΣ: Πετρόπουλος, Χριστακόπουλος, Πλατής Ε.(79’ Παπαδάτος), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Πλατής Δ, Γεωργίου, Χαραλαμπόπουλος(60’ Δαβουρλής), Δασκόπουλος(60’ Κορομηλάς), Δημητρόπουλος(88’ Μπουλούτας), Βαρδάρης(46’ Κανελλόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα