Αλφειός Επιταλίου: «Δεν θα ήταν ηθικό απέναντι στις άλλες 3 ομάδες να μπούμε στην κληρωτίδα!»

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους που δεν θα λάβει μέρος στην σημερινή κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ηλείας, εξέδωσε χθες ο Αλφειός έπειτα από το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Επιταλίου τονίζουν αφενός ότι ενδεχόμενη ανακήρυξη τους σε Κυπελλούχους Ηλείας και η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών θα επηρέαζε τον σχεδιασμό της νέας χρονιά και αφετέρου θεωρούν άδικο για την Βάρδα και τις άλλες δυο ομάδες, να μπουν στην κλήρωση με τις ίδιες πιθανότητες από την στιγμή που στον πρώτο ημιτελικό στο «Γρ. Καλάκος» είχαν ηττηθεί με καθαρό σκορ από τον ΠΑΟΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Αλφειός Επιταλίου αποφάσισε να μη συμμετέχει στην κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ηλείας, που θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι λόγοι που οδήγησαν στην ιστορική αυτή πρόκληση ήταν αφενός ότι θα επηρέαζε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της ομάδας και αφετέρου ότι από τη στιγμή που είχε παίξει και ηττηθεί στον 1ο αγώνα με καθαρό σκορ από το μεγάλο φαβορί, δεν θα ήταν ηθικό απέναντι στις άλλες 3 ομάδες να μπει στην κληρωτίδα με τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του κυπέλλου.

Με τιμή

Το Δ.Σ.»