ΕΠΣ Ηλείας

Αλφείος Επιταλίου: Νέος Πρόεδρος ο Ανδρέας Γκιόκας

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά τα τελευταία χρόνια με τον Αλφειό, ηγείται πλέον του νέου Δ.Σ. της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γκιόκα ο οποίος μετά την προχθεσινή συνεδρίαση για την συγκρότηση του συμβουλίου σε σώμα αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος του συλλόγου.

Στο νέο σχήμα συμμετέχουν μέλη από το παλιό Δ.Σ. όσο και νέα άτομα, με τον Πρώην Πρόεδρο του Ατρόμητου Βαρβάσαινας, που επί των ημερών του οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας, να αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου Β’.

Το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος : Γκιόκας Ανδρέας
Αντιπρόεδρος Α΄ : Κόλβερης Πέτρος
Αντιπρόεδρος Β΄ : Τσόπελας Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας : Κόττα Μαρία
Ταμίας : Αβράμης Παναγιώτης
Γενικός Αρχηγός Α΄ : Παπαντωνόπουλος Πάνος
Γενικός Αρχηγός Β΄ : Μερτζάνης Ιωάννης
Έφορος Υλικού : Ρασιώτης Στέλιος
Μέλη : Μπίστολα Ελένη, Ρασιώτης Κωνσταντίνος, Ξύδη Αγγελική, Φωτόπουλος Πάνος, Κάγκουρας Αλέκος

Το νέο Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλα τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν στην Γ.Σ. δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη αλλά και την έννοια τους για το μέλλον του Σωματείου.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο συμβούλιο, ξεκινά και επίσημα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και οι όποιες επαφές γίνονταν όλα αυτό το διάστημα, πλέον θα ενταθούν, με σκοπό ο Αλφειός τη νέα σεζόν να παρουσιαστεί καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός από την προηγούμενη.

Όλη η επικαιρότητα