ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου – Προοδευτική Μανωλάδας 2-0: Βρίσκει ρυθμό!

Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ για τον Αλφειό που μετά το Κουρτέσι, νίκησε με 2-0 και την Προοδευτική χθες στο Επιτάλιο φτάνοντας τους 7 βαθμούς και άφησε την ομάδα της Μανωλάδας καθηλωμένη με μηδέν στον πάτο της βαθμολογίας.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 7’, με τον Τσάμπρα να λέει «όχι» στο σουτ του Μιχαλόπουλου και στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Κωτσάκη μετά την εκτέλεση φάουλ του Καλαντζή, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά προς το φινάλε αφού στο 80’ ο Σχοινάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Αλφειού και στο 85’ η ομάδα του Κ. Μπακάλη ζήτησε πέναλτι για  ανατροπή του Τριανταφύλλη όμως ο Σφυρής έδειξε «παίζετε».  Το Επιτάλιο σφράγισε τελικά τη νίκη στο 87’ όταν ο Αγριδιώτης με ατομική ενέργεια έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Δρογγίτης, Γκουβέρος, Πρίφτης (77’ Μανέτας), Κωτσάκης, Τεκερλέκης (80’ Μερτζάνης), Καλαντζής, Λιαμπότης (60’ Πεσκελίδης), Τριανταφύλλης (92’ Καλομοίρης), Αγριδιώτης, Μάζης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μούζος, Πατσούρας, Λιακόπουλος (75’ Κατσιμητσήρης), Μούζος, Ορλώφ, Βαλογιάννης, Παντελής, Μπιτούνης, Μιχαλόπουλος (63’ Σωτηρόπουλος), Σχοινάς, Πέρδικας (84’ Ν. Σάμαρης)

Όλη η επικαιρότητα