ΕΠΣ Ηλείας

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 5 – 0: Επέστρεψε  δριμύτερος… στις νίκες!

Ακούστε το άρθρο

Στις νίκες που αγνοούσε εδώ και καιρό, επέστρεψε το Σάββατο ο Αλφειός Επιταλίου, κερδίζοντας με σκορ 5 – 0 την Προοδευτική Μανωλάδας, που τελευταία παρουσιάζει μεταπτώσεις, στην απόδοσή της! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄, όταν ο Μπουτσικάκης, εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του αμυντικού στον γκολκίπερ Μητρόπουλο. Με το σκορ αυτό έληξε το α΄ μέρος, και τον Αλφειό να είναι καταιγιστικώς στην επανάληψη! Έτσι στο 60΄ο Πεσκελίδης με φάουλ διαμόρφωσε το 2 – 0, και στο 65΄ο νεοεισελθών Π. Στροφύλλας  το 3 – 0! Στο 70΄ακυρώθηκε ως οφ – σαιντ γκολ του Νικολετάκη, με του Προοδευτικάνους να διαμαρτύρονται ότι ήταν κανονικό! Στο 84΄ο Στροφύλλας και πάλι ανέβασε το σκορ στο 4 – 0, για να έρθει στο 85΄ο Μπουτσικάκης με ωραία ατομική προσπάθεια, να γράψει το τελικό 5 – 0!

ΑΛΦΕΙΟΣ: Μπίζος, Πρίφτης(75΄Ασημακόπουλος), Καλαντζής(61΄Στροφύλλας), Μανέτας, Σεμπέκος, Τεκερλέκης(67΄Χαραλαμπόπουλος), Μουλάς(67΄Πέρρας), Κακαλής, Λούσκος, Πεσκελίδης, Μπουτσικάκης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρόπουλος, Πατσούρας(75΄Τσαλούφη), Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Πρωινός(70΄Βασιλόπουλος), Ορλώφ, Σάμαρης Π., Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης(46΄Βαλογιάννης Ζ.), Σαλομπέχα, Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα