ΕΠΣ Ηλείας

Αλφειός Επιταλίου: Στις 17 Ιουλίου η καθιερωμένη γιορτή του συλλόγου

Όλοι οι δρόμοι την Παρασκευή 17 Ιουλίου, θα οδηγούν σίγουρα στο Επιτάλιο. Εκεί όπου η ομάδα του Αλφειού στα πλαίσια της οικονομικής της ενίσχυσης, διοργανώνει την καθιερωμένη εδώ και χρόνια τώρα, γιορτή του συλλόγου.

Έτσι όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, ο ιστορικός Αλφειός Επιταλίου του δραστήριου προέδρου του κ. Ανδρέα Γκιόκα, και των υπολοίπων εξίσου δραστήριων μελλών του Δ.Σ., υπόσχεται μια ανεπανάληπτη μουσική εκδήλωση, με τον μοναδικό Γιάννη Καψάλη, την αγαπημένη Γιώτα Γρίβα και τον βιρτουόζο του κλαρίνου Μάκη Τσίκο σε ένα λαϊκό, δημοτικό, παραδοσιακό γλέντι που θα ξεσηκώσει τους πάντες, μέχρι πρωίας!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πρώην συσκευαστήριο του Επιταλίου, και πλησίον του Αεροδρομίου Επιταλίου. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κρατήσεις στο τηλέφωνο 697 293 2679.

Αμέσως μετά την εκδήλωση, θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, σε ότι βέβαια αφορά το ροστερ της ομάδας, καθώς ο πετυχημένος πέρσι στον πάγκο της ομάδας Κώστας Μπακάλης, θα βρίσκεται και τη νέα περίοδο στο Επιτάλιο, καθώς πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του.

Όλη η επικαιρότητα