Categories: Ελλάδα

Αλιάκμονας: Απολογείται σήμερα η 29χρονη – Το βίντεο ντοκουμέντο με το ταξί που τη μεταφέρει

Share

Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια Βέροιας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα η 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η γυναίκα έφυγε μαζί με το παιδί της, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από το χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου διαμένει με τους γονείς και την επομένη, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε χωρίς το μωρό.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 29χρονη φεύγει με ταξί από το σημείο όπου φέρεται να πέταξε το 11 μηνών βρέφος, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που παρουσίασε το Open, φαίνεται το ταξί να φτάνει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει την 29χρονη και στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί που παρέλαβε την γυναίκα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δεν ήταν ταραγμένη όταν επιβιβάστηκε στο όχημα ούτε ακουγόταν . Μόλις η ίδια κάλεσε το ταξί, η φωνή της στο τηλέφωνο ήταν ψύχραιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει έως την περιοχή των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Στη συνέχεια έμεινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου έως και την επόμενη ημέρα.

«Μπουσούλησε στο νερό»

Σε δηλώσεις της στο Mega από τα κρατητήρια, ισχυρίστηκε πως το 11 μηνών κοριτσάκι μπουσούλησε και έπεσε στο νερό και η ίδια δεν μπορούσε να το βγάλει.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου, πάρα πολύ» σημείωσε, αρχικά.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα, και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας ανέφερε πως «δεν μπορούσα να τη βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».