Lifestyle Smile

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν πήρε συνέντευξη από την Ζωή Λάσκαρη

Λίγοι το έχουν δει...
Ακούστε το άρθρο

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο βλέπει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και αφορά τις αγαπημένες ηθοποιούς Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη.

Το ντοκουμέντο αφορά το 1992, όταν σε εκπομπή που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Ant1 φιλοξένησε την Ζωή Λάσκαρη, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη, μια συνέντευξη ντοκουμέντο όπου και οι δυο κυρίες τους θεάτρου μας λένε αλήθειες!

Η Αλίκη μάλιστα σε κάποια στιγμή λέει στη Ζωή ότι δεν έχει ανάγκη να παίξει χωρίς μακιγιάζ και ωραία ρούχα για να αποδείξει το ταλέντο της…

Δείτε το βίντεο…

Αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον Βλάσση Μπονάτσο

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάσσης Μπονάτσος γνωρίστηκαν το 1981 με αφορμή την παράσταση «Εβίτα». Η συνεργασία τους επί σκηνής γέννησε έναν μεγάλο έρωτα και η σχέση τους άρχισε λίγους μήνες μετά

Η ηθοποιός στην αρχή ήταν λίγο αυταρχική και εγωίστρια, όμως με τον καιρό άρχισε να αλλάζει και έτσι η σχέση τους κράτησε 5,5 χρόνια.

Μετά τον χωρισμό τους ο Βλάσσης Μπονάτσος έμενε σπίτι του Ηλία Ψινάκη.

Αυτές τις ημέρες θυμήθηκε ο γνωστός μάνατζερ στην εκπομπή του «Στο Γηροκομείο».

Όπως είπε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6): «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».

Και πρόσθεσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο, στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε «Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις». Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα».

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα