Lifestyle

Αλίσα Μιλάνο:«Είμαι τρανσέξουαλ, μαύρη, μετανάστρια, λεσβία, γκέι»

Ακούστε το άρθρο

Στις 8 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Αλίσα Μιλάνο δημοσίευσε ένα μήνυμα στο  Twitter αφιερωμένο στις γυναίκες τρανσέξουαλ.

Συγκεκριμένα η 46χρονη ηθοποιός και μαμά δύο παιιδιών έγραψε: «Τρανσέξουαλ αδερφές μου. Γιορτάζω εσάς αυτή την ημέρα!». Λίγα λεπτά αργότερα, ένας χρήστης της πλατφόρμας, τη ρώτησε αν είναι και η ίδια τρανσέξουαλ και η Μιλάνο απάντησε : «Είμαι τρανσέξουαλ, είμαι μαύρη, μετανάστρια, λεσβία, γκέι. Είμαι άνθρωπος με αναπηρία, είμαι τα πάντα. Όπως είσαι κι εσύ », έγραψε η ηθοποιός. Και συμπλήρωσε: «Μην φοβάσαι ό,τι δεν γνωρίζεις ή δεν καταλαβαίνεις. Κανένας δεν θέλει να σε πληγώσει. Όλοι ψάχνουμε για το ευτυχισμένο τέλος μας».

Ωστόσο, αν και οι προθέσεις της ήταν καλές, η ηθοποιός και παραγωγός δέχθηκε σκληρή κριτική για το tweet της, με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να τονίζουν ότι εκείνη είναι μια επιτυχημένη, λευκή γυναίκα.

Ένας μάλιστα ακόλουθός της απάντησε: «Μπορεί η πρόθεσή σου να είναι σωστή, αλλά δεν  δεν είναι σωστός ο τρόπος για να μας υπερασπιστείς. Απλά δεν μπορείς να προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι.»

Μετά τον καταιγισμό των tweet η Μιλάνο απάντησε: «Είμαι ευτυχισμένη που αυτό το tweet πυροδότησε τη συζήτηση. Λυπάμαι αν προσέβαλε κάποιους. Απλώς θα ήθελα να πω ότι η ενσυναίσθηση είναι καλό πράγμα».

via

Όλη η επικαιρότητα