Categories: SexySmile

Αλίσα Σμιντ: Με αποκαλυπτικό μπικίνι στις παραλίες του Μπαλί

Share

Φορώντας ένα υπέροχο μαύρο μπικίνι, η Γερμανίδα δρομέας, Αλίσα Σμιντ, άφησε άφωνους τους θαυμαστές της, κόβοντας βόλτες στις υπέροχες παραλίες του Μπαλί.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η 23χρονη δικαίως θεωρείται «η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο», ενώ για πολλούς διαθέτει τα πιο όμορφα πόδια του στίβου.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία από παλαιότερο ταξίδι της στο Μπαλί, όπου έκανε τις διακοπές της, η Γερμανίδα δρομέας απέδειξε ότι βρίσκεται σε τέλεια φόρμα. Η σχετική φωτογραφία με το μπικίνι ανέβηκε στο Instagram με την Γερμανίδα αθλήτρια να γράφει στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ αύριο στον ήλιο».

Μόλις ανέβηκε η φωτογραφία της στα social media, έγινε χαμός. Η Σμιντ ξετρέλανε τους χρήστες με την εμφάνισή της, ξεπερνώντας τους 2,8 εκατομμύρια followers.

Επίσης, πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να της πλέξουν το εγκώμιο: «Καταπληκτικός άγγελος!»,έγραψε ένα χρήστης. «Πολύ όμορφη θεά», σχολίασε άλλος.

Η Γερμανίδα σταρ του στίβου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στα social media για να κρατά τους θαυμαστές της ενήμερους όχι μόνο για τις διακοπές της αλλά και για το πρόγραμμα προπόνησής της.

Στόχος της είναι να βελτιώσει την απόδοσή της μετά την ήττα της ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400m γυναικών της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η καλλίπυγη αθλήτρια δεν τα πάει καλά μόνο στον στίβο, αλλά και στον χώρο του μόντελινγκ. Η πανέμορφη Σμιντ αποδέχτηκε πριν από ένα χρόνο την πρόταση που της έκανε ο γνωστός οίκος μόδας «Hugo Boss» και περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Στην ίδια πασαρέλα περπάτησε η Ιρίνα Σάικ και η Τζίτζι Χαντίντ, με την Σμιντ να κλέβει τις εντυπώσεις με τα καλλίγραμμα πόδια της και το πανέμορφο πρόσωπό της.

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται που έχει κατακτήσει τον τίτλο της πιο σέξι αθλήτριας στον κόσμο, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί πήρα αυτόν τον τίτλο. Ο αθλητισμός έχει για μένα σαφώς προτεραιότητα».

πηγή:πρώτο θέμα